Avix Woningwaarderapport

Waarom het Avix Woningwaarderapport?

We leven in tijden van digitale overvloed en de digitalisering van onze wereld neemt geenszins af. Zo ook niet binnen de woningmarkt. De ongekende hoeveelheid online data zorgt ervoor dat modelmatige waardering, ofwel rekenmodellen die woningwaardes bepalen aan de hand van big data en algoritmes, steeds slimmer en populairder wordt. En dat is niet voor niets. Woningwaardes kunnen op deze manier buitengewoon eenvoudig, snel en efficiënt worden opgehaald. Als datatechnologiebedrijf hebben wij daarom het Avix Woningwaarderapport ontwikkeld.

 

Geef uw verkoopgesprek of taxatie een kwaliteitsimpuls!

Het Avix Woningwaarderapport voorziet makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals niet alleen van zeer accurate waardebepalingen van individuele woningen, maar biedt ook een compleet overzicht van locatiegegevens, bouwtechnische informatie, het energielabel, een kadastrale kaart en referentiewoningen (inclusief koopsommen). Bij het bepalen van een woningwaarde wordt er gebruik gemaakt van een geavanceerd rekenmodel dat zich baseert op een groot aantal kenmerken van vergelijkbare huizen. Denk bijvoorbeeld aan verkoopprijzen, woningtypen, bouwjaren, woon- en perceeloppervlakten.

Via het Avix platform kunt u gebruikmaken van onze producten. Meld u aan en genereer gemakkelijk uw woningwaarderapport in eigen huisstijl!

De voordelen op een rijtje

  • Zeer accurate waardebepaling van woningen
  • Gebaseerd op de meest recente transacties van referentiepanden
  • Compleet overzicht van woninginformatie
  • Conform met de NRVT-regelgeving
  • Bespaart tijd en geld
  • Volledig in eigen huisstijl verkrijgbaar
  • Slechts € 7,50 per rapport

 

“Als ik bij jullie het rapport aanvraag heb ik een ronkende presentatie.
Daar ben ik blij mee én het valt heel goed bij de klant(en).”

Siep Roelfzema

Roelfzema Vastgoedadviseurs BV

Gerelateerde product

Avix Lead Tool

Avix Lead Tool

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van onze producten?
Meld u direct aan voor ons platform.