Avix Lead Tool

Waarom de Avix Lead Tool?

Leadgeneratie is onmisbaar voor iedere succesvolle onderneming. Het is dé manier om een klantenbestand te vergroten en nieuwe verkopen te genereren. Als datatechnologiebedrijf hebben wij daarom een slimme tool ontwikkeld die het voor makelaars mogelijk maakt om de identiteit van anonieme websitebezoekers te onthullen en ze direct om te toveren tot (potentiële) klanten. De software is eenvoudig te implementeren op ieder gewenst digitale platform, waardoor uw leads vanzelf binnenstromen en u gelijk aan de slag kunt gaan met uw (potentiële) klanten.

 

Versnel de groei van uw makelaardij

Met de Avix Lead Tool kunt u gemakkelijk contactgegevens verzamelen door woningzoekenden een gratis woningwaarderapport aan te bieden. Het rapport bestaat uit een woningwaarde-indicatie, referentiewoningen en een overzicht van aanvullende woningkenmerken. Zo bent u niet alleen relevant voor uw doelgroep, maar weet u ook gelijk wat de interesses zijn van uw (potentiële) klanten. De tool kan op ieder gewenst platform worden ingezet en de leads die hieruit voortkomen zijn exclusief voor de desbetreffende gebruiker.

Via het Avix platform kunt u gebruikmaken van onze producten. Meld u aan en ontwerp gemakkelijk uw Avix Lead Tool in eigen huisstijl!

Voordelen 

  • Onderscheid u van andere makelaars
  • Werk efficiënter en versnel de groei van uw makelaardij
  • Een lead tool geïntegreerd in uw eigen website
  • Alles in uw eigen huisstijl
  • Alle leads in een overzichtelijk platform
  • Slechts € 64,- per maand

“Dankzij de Avix Lead tool op mijn website, haal ik veel nieuwe opdrachten binnen. Websitebezoekers zien de toegevoegde waarde in van het invullen van hun contactgegevens. Zij ontvangen een overzichtelijk woningwaarderapport. Vervolgens neem ik contact op. Dit leidt bijna altijd tot een opdracht.”

Annemarie Hoevens-Peeters

Hoevens Makelaardij

Gerelateerde product

Avix Woningwaarderapport

Avix Woningwaarderapport

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u gebruik maken van onze producten?
Meld u direct aan voor ons platform.