Word onze partner

Voorzie uw klanten van uitstekende data!

In de gedigitaliseerde wereld van vandaag kunnen uw klanten er niet meer omheen – accurate data is cruciaal voor het maken van weloverwogen beslissingen. Onbetrouwbare data kunnen de bedrijfsvoering namelijk ernstig schaden doordat (potentiële) klanten niet (goed) worden bereikt, onjuiste inzichten worden verkregen, verkeerde conclusies worden getrokken en ongewenste beslissingen worden genomen. Door met ons samen te werken kunt u uw klanten voorzien  van uitstekende data-oplossingen, wat resulteert in dat uw klanten onnodige kosten vermijden, de juiste personen bereiken, adequaat en optimaal bedrijfsinzicht verkrijgen en datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

Data-oplossingen voor vastgoedprofessionals

Als datatechnologiebedrijf beschikken wij over een grote hoeveelheid vastgoeddata. Denk hierbij aan vastgoedkenmerken, bouwtechnische informatie, locatiegegevens, energielabels en woningwaardes. We beschikken over woningdata van meer dan 7.8 miljoen woningen in Nederland en van iedere woning hebben we meer dan 300 kenmerken die iets zeggen over de bouwkundige staat van de woning, de duurzaamheid, het gebruik, de locatie en de (markt)waarde. Dankzij onze rijke datasets kunnen wij u kant-en-klare batchbestanden leveren en hebben we tal van interfaces en API’s ontwikkeld die databestanden en systemen valideren, opschonen en aanvullen. U kunt deze integreren in uw eigen digitale platform of (in eigen huisstijl) doorverkopen. Daarnaast kunt u onze woningdata-producten (in eigen huisstijl) doorverkopen.

Heeft u een specifieke vraag of probleem dat een op maat gemaakte oplossing vereist? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Partnerschap

Een partnerschap kan op verschillende manieren worden vormgegeven. U kunt bijvoorbeeld onze batchbestanden, interfaces en API’s integreren in uw eigen systemen, maar u kunt onze woningdata-producten ook (in eigen huisstijl) doorverkopen of ervoor kiezen om ons de verkoop verantwoordelijkheid te laten dragen. Via het Avix Platform krijgt u als partner toegang tot alle functies die wij bieden. U kunt er niet alleen gebruikmaken van onze woningdata-producten, maar u kunt ook op een veilige manier data met ons uitwisselen. Tevens heeft u toegang tot alle benodigde documentatie.

Voordelen

  • Voorzie uw klanten van uitstekende data
  • Verrijk uw systemen met realtime gegevens die continu worden bijgewerkt
  • Betrouwbare referentiepanden en -buurten
  • Anticipeer op toekomstige ontwikkelingen binnen de woningmarkt
  • Dataverrijking naar wens

Onze partners