Select Page

Data Studio praat je bij over data, tech en innovatie. Elke laatste donderdag van de maand gaat Luke Liplijn in gesprek met data scientists, tech-specialisten en innovators over data en de kansen die het biedt!

Toverwoorden als artificial intelligence, smart cities, data driven marketing, cybersercurity en proptech buzzen rond in de media. Data Studio scheidt de zin van de onzin en autoriteiten geven hun visie op het verzamelen en gebruiken van data waarmee je als onderneming meer waarde haalt uit data om groei te realiseren.

Data Studio wordt geproduceerd door New Business Radio en gepresenteerd door Luke Liplijn, Founder & CEO van Matrixian Group. Hij is expert op het gebied van data-driven business en succesvol ondernemer.

Additioneel:
Data Studio is niet alleen als podcast te vinden op de bekende podcast platformen maar ook iedere laatste donderdag van de maand tussen 10.00 – 11.00 uur live te beluisteren via New Business Radio.nl

S02E10 –Meer dan alleen vastgoed

Welke ontwikkelingen zijn er binnen de vastgoedmarkt? En wat is de rol van data, innovatie en technologie voor vastgoedprofessionals? In deze aflevering van Data Studio gaat Luke Liplijn hierover in gesprek met Roland Knoester, algemeen directeur van de beroepsvereniging Vastgoedpro.