Vastgoeddata

Waarom Vastgoeddata?

De ongekende hoeveelheid online data opent een wereld aan mogelijkheden. Door systemen te verrijken met vastgoeddata komt u tot nieuwe inzichten en krijgt u grip op de trends en ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Zo kunt u bijvoorbeeld beleggingsrendement bepalen of voorspellingen doen. Hoe meer informatie u immers tot uw beschikking heeft, hoe nauwkeuriger uw inzichten zijn over (commercieel) vastgoed. Daar liggen niet alleen kansen voor makelaars en taxateurs, maar ook voor beleggers en ontwikkelaars van vastgoedplatformen die deze gegevens kunnen implementeren.

Accurate inzichten dankzij data

Als datatechnologiebedrijf beschikken wij over een grote hoeveelheid Vastgoeddata. Denk hierbij aan vastgoedkenmerken, bouwtechnische informatie, locatiegegevens, energielabels en woningwaardes. We beschikken over woningdata van meer dan 7.8 miljoen woningen in Nederland en van iedere woning hebben we meer dan 300 kenmerken die iets zeggen over de bouwkundige staat van de woning, de duurzaamheid, het gebruik, de locatie en (markt)waarde. Dankzij onze rijke datasets kunnen wij u kant-en-klare batchbestanden leveren en hebben we tal van interfaces en Application Programming Interfaces (API’s) ontwikkeld die databestanden en systemen valideren, opschonen en aanvullen.

Heeft u een specifieke vraag of probleem dat een op maat gemaakte oplossing vereist? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

  • Verrijk uw systemen met accurate data
  • Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de woningmarkt
  • Betrouwbare referentiepanden en -buurten
  • Anticipeer op toekomstige ontwikkelingen binnen de woningmarkt
  • Dataverrijking naar wens

Gerelateerde producten

Avix Woningwaarderapport

Avix Woningwaarderapport

Avix Lead Tool

Avix Lead Tool

Huisprijsindex

Huisprijsindex

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.